Sala de Conferințe PENSIUNEA RENATA 0

‹
›
40 helyekre, Săcele, Alexandru Ion Lepadatu, nr. 93, Jud. Brasov

Ár:

Check-in: 8.00     Check-out: 22.00

Leírás:

KONFERENCIATEREM

A Renáta Panzió *** 40 férőhelyes konferenciaterme termékbemutatókra,megbeszélésekre, szemináriumokra, egyéb üzleti találkozókra kibérelhető.

A bérleti díj nagy terem: 350 RON vagy 73 EUR / terem /nap.
Több mint 2 nap esetén : 300 RON vagy 63 EUR / terem /nap.
Szobák felszerelése:

Létesítmények a létesítményben:

Különleges ajánlatok:

Csak 25 helyek Több Különleges ajánlat
A Renáta panzió sokoldalú rendezvényhelyszín Négyfaluban. Panziónk és éttermünk nagyszerű választás üzleti rendezvények megtartására már akár 25-40 főig.

Üzleti reggeli, business lunch, céges vacsora, üzletkötés, karácsonyi céges buli, sajtótájékoztató, tréning vagy könyvbemutató, mind-mind kiválóan megvalósítható a négyfalusi Rénáta panzióban Többnapos csapatépítő megtartására is kiválók vagyunk, hiszen a panzióban tudtok aludni, és ehhez nem kell szállást keresni máshól, így a napot egy jó kis vacsorával tudjátok zárni, a reggeli pedig felfrissít Benneteket.

Cégünk célja, hogy az éttermünk egyedi, kellemes hangulatának megfogásával olyan üzleti meetingeket ösztönözzön, amelyek minden résztvevő számára sikereket hoz. Minden egyes céges rendezvényt zökkenőmentesen bonyolítunk le, ahol Neked csak a tárgyalásra kell koncentrálnod, a sikered garantált.

Bármilyen business eseményről is legyen szó, tudjuk, hogy mivel tehetjük könnyebbé a szervezők feladatát, és hogyan teremthetünk felejthetetlen és rendkívül hasznos alkalmakat a résztvevők számára.

Érdeklődni az alábbi email cimen lehet:
renatapension@gmail.com

Foglalás kérése a CARTA.ro:

Válassza ki a foglalási időszakot:
Tól:
míg:
Felnőttek:
Gyermekek:

Válassza ki a szobákat:

Szobák:
OK

Az Ön neve:

Az Ön e-mail:

Ön telefonszáma:

OK
Tudomásul veszem és egyetértek abban, hogy a foglalási kérelem benyújtásával egyrészt a szállásegység tulajdonosa, másrészt a CARTA egy e-mailt kap az én nevemmel, telefonszámmal, e-mail címemmel és IP címemmel. [a személyes adatokra vonatkozó további információkért kattintson ide] Beleegyezem, hogy szöveges és e-mail értesítéseket kapjak a foglalásaim állapotáról.
Elolvastam és elfogadom a feltételeket az alábbiakban:Hely:

Săcele, Alexandru Ion Lepadatu, nr. 93, Jud. Brasov

Vendégkönyv Sala de Conferințe PENSIUNEA RENATA

+40 772 035 005
vizsgáltassa meg készülékét okostelefonnal:QR code
languages ro en de hu fr es it